Tippek használtruha vásárláshoz

Ha eldöntöttük, hogy használtruha vásárlásba fogunk, akkor az első vételek nehézségek okozhatnak, ha nem tudjuk, mire kell figyelni ilyenkor, hogy megfelelő ruhákat kapjunk a pénzünkért. Bejegyzésünkben ehhez fogunk segítséget nyújtani.

Tippek használtruha vásárláshoz

Nézz körül a közeli boltokban

Ha teljesen új vagy a használt ruha vásárlásokban, akkor az első lépés, hogy vedd szemügyre a közeli boltokat, nézd meg, hogy milyen ruhákat kínálnak, milyen árak vannak, melyik boltban milyen típusú ruhákat árulnak. Nézd meg, hogy mi alapján vannak rendezve a ruhák, mert egyszerűbb olyan boltban vásárolni, ahol méret szerint vannak sorba rakva a termékek, így tudod, hogy hol kell keresni ruhákat a saját méretedben.

Mindig vizsgáld át a ruhákat

Általában az árusított ruhák jó minőségűek, azonban előfordulhat, hogy néhány lyukat, foltos ruha is a kirakott áruk közé keveredhet, így mindig nézd meg, hogy nehogy ilyet vegyél.

Mindig mosd ki a ruhákat

Elvileg mielőtt kirakják a használt ruhákat eladásra, kimossák őket, azonban ettől függetlenül első használat előtt feltétlenül tisztítsd ki te is őket, hogy nehogy kellemetlen meglepetések érjenek.