Szigetvár nyári programok

A nyár közeledtével nem csak a jó idő, hanem a szabadtéri programok ideje is eljön. Nincs is másképp Szigetváron sem, ahol nyári programok sokaságával várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat, tudhatjuk meg a http://www.szigetvaron.com honlapról.

A programokat természetesen a 2018-as nyár nagy sporteseményével, a labdarúgó világbajnoksággal összhangban alakították ki, így rengeteg olyan programot találhatunk, melyek a sportolásról, vagy a mérkőzések megtekintéséről szól majd.

Az első heti programok a gurulásról szólnak, lesz kerékpáros, görkorcsolyás felvonulás, valamint motoros felvonulás és motoros bemutató is. Nem csak bemutatókra fog sor kerülni, hanem lesz ügyességi és gyorsasági verseny egyaránt.

A második héten elkezdődnek a foci VB küzdelmei, így megkezdődnek a szabadtéri mérkőzés-közvetítések is. A további programokat tekintve a főszerepet a gyerekprogramok, valamint a tanévzárás kapják. A VB-kezdéshez kapcsolódó sztárvendéggel kedveskednek a szervezők a látogatóknak, mivel Király Gábor, a magyar labdarúgó válogatott kapusa érkezik közönségtalálkozóra, valamint tart dedikálást.

A harmadik héten folytatódnak a gyerekprogramok, de főszerephez jutnak az állatok is. Lesz lehetőség meglátogatni az állatkórházat. Mindezek mellett a gyerekek számára túlélő technikákat mutatnak be, lesz tűzrakás, tűzoltás stb.

A negyedik héten a főszerep a zenéé lesz. Ekkor kerül megrendezésre az évről évre népszerű SzigetváRock fesztivál. Ezzel egy időben indulnak a vízifoci-meccsek, valamint a crossfit és spinnik bemutatók is.