Szálláskeresés Londonban

Albérletet keresel Londonban, de nem tudod, mire figyelj? (pl. szállás London szálláskeresés használatával.) Akkor jó helyen jársz, cikkünkben bemutatunk néhány olyan dolgot, amit érdemes figyelembe venni, hogy a legjobb szállást találd meg magadnak.

Szálláskeresés Londonban

Költségek

Előre érdemes eldönteni, mennyi pénzt tudsz rászánni az albérlet árára, és ahhoz a kerethez érdemes tartani magad. A londoni árak heti árak, viszont egy hónap nem 4 hétből áll. Erre érdemes figyelni, mert megtévesztő lehet. Úgy tudod kiszámolni, hogy mennyibe kerül majd egy havi szállás, hogy heti díj*52/12.

További költségek lehetnek még a helyi adók, és a közüzemi számlák díjai. Mindenképpen nézd meg előre, hogy a szállás ára ezeket tartalmazza-e, vagy külön kell még kifizetned, mert jelentős többletkiadásokat jelenthetnek.

Másokkal közös lakás

Az egyik legjobb módja a spórolásnak, ha nem egyedül akarsz kivenni egy lakást, hanem összeállsz egy vagy több személlyel, így elosztoznak a költségek. Ilyen esetben mindenkinek lehet saját szobája, ha elég nagy a lakás, így nem is kell nagyon lejjebb adni az igényekből, és rengeteget lehet megtakarítani.