A 67-es vendéglő szolgáltatásai

A Boldogasszonyfán található 67-es Vendéglő & Panzió közel 20 éve várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A 18 évnyi fejlődésnek köszönhetően ma már a népszerű étterem mellett 5 vendégház, kültéri medence, jakuzzi, szauna, kemence, játszótér várja a vendégeket.

Az étterem a hét minden napján, reggeltől estig várja az étkezni vágyókat.

A panzió és vendégházak 3 csillagos minősítéssel és számos kényelmi szolgáltatással állnak a vendégek rendelkezésére.

A panzióban a fizetés nagyon egyszerű, történhet készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával és átutalással is. Ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja az a fizetési megoldást, amely számára legjobban megfelel. A mai követelményeknek megfelelően a közösségi területeken, valamint az étterem területén ingyenes az internet elérés.

A vendégházakban az ágyneműt hetente minimum kétszer cserélik, de lehetőség van akár naponta történő cserét is kérni, térítés ellenében.

A panzió saját parkolójában való parkolás ingyenes, így nem kell attól tartani, hogy az autóval érkezőknek plusz költségeket jelent majd járművük elhelyezése.

A szállások mellé az étteremben lehetőség van reggelit és ebédet igényelni, ahol nem csak az előre meghatározott ételek közül lehet választani, hanem akár egyedi igényeket is teljesítenek.