Marketing tippek divat webáruház számára

Ha divat webáruház indításán gondolkodsz, vagy a már működő webshopod akarod reklámozni, és tippeket szeretnél ehhez, akkor jó helyen jársz.

Marketing tippek divat webáruház számára

Tartalommarketing

A tartalommarketing lényege, hogy látogatókat próbálsz szerezni webshopodhoz úgy, hogy valamilyen érdekességgel szolgálsz célközönséged számára. Ilyen megoldás lehet egy folyamatosan frissített blog, videók, képek készítése és megosztása. A lényeg, hogy több látogató jusson el ezek segítségével hozzád.

Email marketing, hírlevél

Az Email marketing az egyik legjobb módszer arra, hogy újdonságokat, ajánlatokat juttass el az érdeklődőkhöz. Ha látogató érkezik hozzád, de nem vásárol semmit, akkor is lehetséges, hogy az email címét megadja, hogy értesülni tudjon a történésekről. Ezt össze lehet kötni a saját bloggal is, hogy akiket érdekelnek a bejegyzések, könnyebben megadhatják elérhetőségüket, hogy ne maradjanak le semmiről. Emellett vásárlások után is megadhatod a lehetőséget, hogy feliratkozzon, aki szeretne.

Public Relations

A public relations lényege a hírneved növelése. Ezt elérheted olyan dolgokkal, mint pl. bekerülés különböző releváns újságokba, magazinokba, blogokba. Ennek segítségével olyan emberekhez is eljuttathatod divat webshopod, akik bár érdeklődnek a téma iránt, de még nem találtad rá webáruházadra.