A szigetvári Hotel Kumilla előnyei

Szigetvár és környéke rengeteg látnivalóval, nevezetességgel, kikapcsolódási lehetőséggel rendelkezik. Ennek köszönhetően évről évre rengeteg turista, látogató érkezik a városba. A település egyik legszínvonalasabb szállása a szigetvári Hotel Kumilla.

A hotel egyik legnagyobb előnye, hogy szinte a tökéletes helyen található. A város központjában található hotelből akár gyalog is megközelíthető látnivalók nagy része, valamint a Szigetvári Gyógyfürdő is kb. 100 m-re található a szállástól.

A Szigetvári Gyógyfürdő az év minden napján látogatható, a 2007-ben felújított gyógyfürdő hangulata a török kori épületeket idézi, ez a kor volt a legnagyobb hatással a város történelmére. A fürdő gyógyvize mozgásszervi, ízületi és reumatikus panaszok esetén is kiváló megoldást nyújt a problémák enyhítésére, megszüntetésére. A gyógyfürdő rendelkezik gyógyászati és wellness részleggel is, ahol a kezelések OEP támogatással is igénybe vehetők. A wellness részlegen masszázsok, szaunák, jakuzzi, gőzkabin várják a kikapcsolódni vágyókat.

Szigetvár fő látnivalója, a Szigetvári Vár is mindössze néhány száz méterre található a Kumilla Hoteltől. A Vár látogatható, belülről is megtekinthető. A Vár mai formáját a török uralom alatti időszakban nyerte el, az 1566-os ostromban megrongálódott építményt a törökök építették újjá.

A szálloda 28 kétágyas szobával és 2 apartmannal rendelkezik, a szobák saját fürdőszobával, televízióval vannak felszerelve. A szálloda négy csomaggal várja a pihenni vágyókat, így mindenki megtalálhatja a számára legjobb ajánlatot.