Profi fényképelőhívás előnyei

Profi fényképelőhívás előnyei A professzionális fényképelőhívás számos előnnyel jár az egyszerű előhívatással szemben. A direkt erre szakosodott cégek olyan nyomtatókkal és szolgáltatásokkal állnak rendelkezésünkre, amiket a kisebb cégek nem tudnak biztosítani. Természetesen ez általában drágább szolgáltatásokat eredményez, azonban ha különleges vagy fontos képeket akarunk előhívatni, akkor lehet, hogy szívesebben fizetjük meg a minőséget.

Választható papírok széles választéka

Az egyik legnagyobb előnye a profi fényképkidolgozó cégeknek, hogy több papírral is tudnak szolgálni, amire lehet nyomtatni az előhívatni kívánt képeket. Az elérni kívánt hatásnak megfelelően választhatjuk ki, hogy milyen papírra nyomtassák a képeinket (fényes papír, hogy minél színesebbek legyenek, matt, ha kevésbé fontos a színek telítettsége, viszont nehezebben koszolódnak, fekete-fehér papír, ha nem akarunk színeset nyomtatni stb.).

Korrekciók

A papírok széles skálája mellett a profi kidolgozás másik legnagyobb előnye, hogy igény esetén a cégnél tudnak korrigálni, javítani fényképeinken. Ez nem csak a most készült képeknél előnyös, hanem a régi, 40-50 éve készült fényképeket is jelentősen fel tudják javítani, hogy minél jobban nézzenek ki, ha újra szeretnénk nyomtatni őket.