Bálás ruha vásárlási tanácsok

A bálás ruha, használtruha kereskedem virágkorát éli hazánkban, köszönhetően a külföldről nagy mennyiségben behozott használtruháknak, és annak, hogy a jó minőségű ruhákat utána itthon jó áron el lehet adni. Oda kell azonban figyelni, ha bálás ruhát szeretnél vásárolni, akkor ne járt pórul.

Érdemes olyan kereskedőtől vásárolni, aki egyben a beszállító is, tehát saját maga hozta be a bálás ruhákat külföldről, nem mentek azok keresztül több kézen, mire eljutnak a vásárlóhoz. Ezzel ki lehet szűrni valamennyire azt, hogy a ruhák már ki legyenek válogatva, és csak a rosszabb minőségűek maradtak benne az adott bálákban.

A jó kereskedők nem csak saját maguk hozzák be a ruhákat, hanem garanciát is vállalnak a használt ruhákra. Ha a ruhák minősége nem üti meg az előre meghatározott szintet, akkor cserét vagy pénzvisszafizetést ajánlanak.

Ha konkrétan valamilyen ruha típusra van szükséged, akkor olyan kereskedőt válassz, aki árul pl. gyerek ruhákat, felnőtt ruhákat, lakástextil bálákat külön bálában. Ezzel biztosítani tudod, hogy nem fogsz feleslegesen fizetni olyan használtruhákért, amilyenekre nincs szükséged.

Mivel a bálás ruhák, különösen a nagyobb bálák szállítása nem egyszerű, ezért előnyös, ha olyan kereskedőt választasz, aki vállalja a bálák kiszállítását is a megadott címre. Ezzel is elég sokat lehet spórolni az összköltségen.