Miért érik meg a bálás ruhák?

Sok helyen találkozhatunk olyan hirdetéssel, akcióval, céggel, amely bálás ruha árusításával kapcsolatos. De mi is ez a bálás ruha, és miért keresik olyan sokan?

A bálás ruha

A bálás ruha, ahogy a neve is mutatja, olyan ruhák, melyeket valamilyen csomagba (bálába) csomagolva árusítanak. Használt ruhákról van szó, és a csomagolás mérete változó lehet, a néhány kilogrammos zsákoktól az akár 400-500 kg-os bálákig.

Miért éri meg a bálás ruha?

Bálás ruhákat általában azok szoktak vásárolni, akik használtruha kereskedelemmel foglalkoznak, és tovább szeretnék árusítani az így megvásárolt ruhákat. A bálás ruhákat csomagoláskor minőségi kategóriákba sorolják, és ettől függ az adott bála ára, valamint a tömegétől, ugyanis általában kg-onkénti árakat használnak a kereskedők.

A legtöbb megvásárolható bálás ruhát nyugat-európai országokban állítják össze, ottani használt ruhákból, így a minőségük várhatóan jobb lesz, mint az itthoni használt ruháknak. Érdemes olyan kereskedők választani bálás ruha vásárlása esetén, amely személyes minőség ellenőrzési lehetőséget biztosít vásárlóinak, valamint garanciát is vállalnak az eladott ruhákra.

Összességében elmondható, hogy azért éri meg minőségi bálás ruhákat vásárolni, mert használtruha boltokban, üzletekben jó áron tovább lehet adni a bálában található ruhákat.