Miben segít egy asztrológus?

Gyakran előfordul, hogy valaki összekeveri az asztrológiát a jóslással, pedig a kettő nagyon is messze áll egymástól. Az asztrológus ugyanis nem jósol, nem ígér, hanem következtetéseket von le, általában a bolygók, égi testek állásából.

Akkor tehát nem érdemes asztrológushoz fordulni, ha a jövőt szeretnéd megtudni, akkor viszont igen, ha válaszokat keresel, vagy az életutadat, sorsodat szeretnéd egy kicsit jobban megismerni. Nagyon fontos, hogy az asztrológus nem mondta meg, hogy mit kell konkrétan csinálnod, hanem inkább rávezet arra, hogy az önismeret segítségével saját magad tudj rájönni a válaszokra.

Ahhoz, hogy egy asztrológus el tudja végezni a feladatát, szüksége lesz a születési időre (percre pontosan), valamint a születési helyre is. Ezek alapján meg tudja határozni azt, hogy az adott ember születésekor az adott helyen hogyan helyezkedtek el az égitestek. Ezek alapján aztán mind az életútra vonatkozóan, mind a jelenlegi helyzettel kapcsolatban számos hasznos információval lehet szolgálni az ügyfelek számára.

A jelenlegi helyzet többféle is lehet. Gyakori, hogy az emberek a hivatásukkal, munkájukkal kapcsolatban szeretnének tisztán látni, jól dönteni. Az asztrológus ebben is tud segíteni, az önismeretnek, valamint a célok meghatározásának köszönhetően. Hasonló a helyzet az emberi kapcsolatokat, konfliktusokat, élethelyzeteket tekintve is.