Bejegyzések

2018. november 19.

Amikor valaki műkörmöt szeretne készíttetni, általában be kell fáradnia egy szalonba, ahol elkészítik, amit szeretne. De mi a helyzet, ha valaki otthon szeretne zselés műkörmöt készíteni magának? Ehhez fogunk cikkünkben tippeket, tanácsokat adni.

2018. október 26.

A szépségápolás fontos része az emberek mindennapjainak, de sok esetben ez komoly kiadásokkal is járhat. Nem kell azonban mindenképpen kisebb vagyonokat költeni szépségápolási termékekre, kiegészítőkre, hanem otthoni praktikákkal is lehet kiváló eredményeket elérni. Lássunk ezek közül néhányat.

A vérkeringés serkentésére és a bőr selymessé tételére használhatunk tengeri sót, melyből egy ún. sóradírt készítve (só plusz borsmente tea keveréke), majd azt a bőrbe dörzsölve érhetjük el a kívánt eredményeket.

2018. október 18.

 

A kender szóról legtöbb embernek a füves cigi jut eszébe, azonban magának a kender növénynek számos más felhasználása, sőt, gyógyító hatása is van, melyek a kender növény bódultságot nem okozó részeihez köthetők. Ezek közül fogunk néhányat bemutatni.

2018. augusztus 13.

Régi pénzekkel, érmékkel sokan foglalkoznak manapság munkavégzés és hobbi céljából egyaránt. Ez a tudomány a numizmatika. Cikkünkben a pénz történetét, kialakulásának jellegzetes állomásait fogjuk megvizsgálni.

2018. július 30.

A GDPR az Európai Unió rendelete, amely a személyes adatok védelmével, azok megfelelő tárolásával, továbbításával foglalkozik. A rendelet 2018. május 25-én lépett életbe, és számos olyan alapelvvel rendelkezik, melyek ismerete és betartása szükséges ahhoz, hogy egy vállalkozás meg tudjon felelni a követelményeknek. Ezeket az alapelveket fogjuk megvizsgálni.

2018. július 23.

Az utazásokkal kapcsolatos kikapcsolódásoknak két nagy csoportját különböztethetjük meg: az egyéni és a szervezett kirándulásokat, utazásokat.

Az egyéni kirándulások lényege, hogy saját magunknak kell megszervezni mindent, az utazáson ár a programokig. A szervezett utazások során ezzel szemben nincs más teendőnk, mint kiválasztani egy nekünk tetsző kirándulást, jelentkezni, kifizetni a díjakat, és minden másról a szervező cég gondoskodik.

2018. június 25.

Manapság már egyre többen jönnek rá arra, hogy az egészséges táplálkozás milyen fontos szerepet tölthet be az emberek életében. Ahogy többen felismerik az egészséges életmód előnyeit, úgy szaporodnak el az egészséges alapanyagok webshopok, boltok, amik kiszolgálják ezeket az igényeket.

2018. június 20.

Manapság már számos lehetőség áll rendelkezésedre, ha lézeres látásjavításon gondolkodsz. Ez a sok választási lehetőség gyakran kellemetlen is lehet, ha nem tudod eldönteni, melyik is a megfelelő számodra. Ehhez a döntéshez fogunk segítséget nyújtani az egyes lézeres szemműtét típusok rövid bemutatásával.

2018. június 13.

A High-Intensity Focused Ultrasound rövidítése, magyarul Nagy-Intenzitású Fókuszált Ultrahang. Ezt a technológiát először az orvosi praxisban használták. Néhány éve továbbfejlesztették a technológiát, és a mikrofokuszált ultrahang új dimenziót nyitott a szépségiparban, az arcfiatalítás terén.

2018. június 05.

Aki rendszeresen vezet autót, az tisztában van azzal, hogy a napos időhöz kapcsolódó fényviszonyok jelentős hatást gyakorolnak a vezetésre. Ezeket a hatásokat lehet csökkenteni egy jól megválasztott napszemüveggel. Olyan előnyöket fogunk bemutatni cikkünkben, melyek megkönnyítik a vezetést.

2018. május 28.

A nyár közeledtével nem csak a jó idő, hanem a szabadtéri programok ideje is eljön. Nincs is másképp Szigetváron sem, ahol nyári programok sokaságával várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat, tudhatjuk meg a http://www.szigetvaron.com honlapról.

A programokat természetesen a 2018-as nyár nagy sporteseményével, a labdarúgó világbajnoksággal összhangban alakították ki, így rengeteg olyan programot találhatunk, melyek a sportolásról, vagy a mérkőzések megtekintéséről szól majd.

2018. május 09.

Sok olyan férfi van, aki nem foglalkozik az öltözködésével, a kinézetével, ami elég nagy hibának tekinthető. Nem csak a mindennapi életre kell itt gondolni, hanem pl. sokan az öltönyök közül is a legolcsóbbakat, a stílus nélkülieket vásárolják meg. Bejegyzésünkben azt fogjuk megvizsgálni, miért fontos, hogy egy férfi jól öltözött legyen.

2018. május 07.

Valamilyen hobbi űzése kiváló alkalom arra, hogy levezesd a feszültséget, nyugalomban tudd tölteni a szabadidődet. Különböző tanulmányok kimutatták, hogy a megfelelő hobbi megtalálása nem csak kikapcsol, hanem hozzájárul az életminőség javulásához is. Ha nem tudod, hogy milyen hobbi lenne a megfelelő számodra, akkor jó helyen jársz, mert néhány kikapcsolódással járó hobbit fogunk bemutatni.

2018. április 09.

Szállásközvetítők előnyei szálláskiadók számáraA balatoni szállás közvetítők egyik legfontosabb feladata, hogy megkönnyítik a szálláskeresést a nyaralók számára. Nem csak a nyaralásra vágyók számára rendelkeznek rengeteg előnnyel, hanem a szálláskiadók dolgát is megkönnyítik.

2018. március 28.

A helyes táplálkozás minden ember számára fontos egészségének megőrzéséhez, azonban sportolók számára különösen fontos, mivel nem csak az egészségüket tudják vele javítani, hanem a teljesítményüket is. Ezt egyre többen felismerik, a nem profi sportolók közül is, ennek megfelelően egyre többen alkalmaznak sporttáplálkozási szakembert, aki segít kialakítani étrendjüket saját adottságaiknak megfelelően.

2018. február 06.

Hogyan válasszunk építészeti tervezőt?A házépítési folyamat egyik legfontosabb része, hogy megtaláljuk azt az építészeti tervezőt, pl. a http://www.maxelo.hu/ tervezést, aki elkészíti nekünk házunk terveit.

2018. február 02.

Miért egyre népszerűbb az online torta rendelésHa meghalljuk a „sütemény” szót, általában a torta jut róla eszünkbe. Sokáig nem volt más választásunk, mint magunknak sütni, vagy elmenni egy cukrászdába, és megvenni. Ma már azonban otthonról is rendelhetünk tortát pl. az https://www.egykisnasi.hu/ weboldal, vagy számtalan másik torta webshop segítségével. Miért ilyen népszerűek ezek a webáruházak?

2018. január 17.

Lézerkezelés előnyeiA lézeres szemműtét elvégzése számos előnnyel jár, ennek megfelelően az emberek különböző okok miatt vállalkoznak lézerkezelésre. Ezek közül fogunk bemutatni néhányat.

2018. január 15.

Autómosó vagy házi autómosás?Amikor az autó tisztításáról van szó, felmerül a kérdés, hogy melyik a jobb megoldás: otthon lemosni az autót, vagy elmenni egy autómosóba, ahol a gép elvégez mindent helyettünk. Cikkünkben ezt a két lehetőséget fogjuk összehasonlítani.

2017. december 11.

Hogy találjunk Balaton parti szállást?A nyári kikapcsolódás egyik legjobb módja, ha azt vízparton töltjük el. Ilyen esetekben szeretjük, ha a Balaton parti szállás tényleg a parthoz közel található. De hogy tudjuk kiválasztani, melyik a legjobb lehetőség számunkra? Cikkünkben ezt a témát fogjuk egy kicsit jobban kibeszélni.

2017. november 22.

A cserepeslemez a tetőfedés egy fajtája, mely ugyan fémötvözetből készül, de megjelenése hasonló a megszokott kerámia cserepek megjelenéséhez.

A cserép hazánkban rendkívül gazdag történelemmel rendelkezik, azonban természetesen előnyei mellett hátrányokkal is rendelkezik. Ilyenek pl. a nagy tömeg (alapból is, valamint vizet vesz fel, amikor még tovább nő), valamint a vihar ellen nem a legjobb megoldás. Ezeket a hátrányokat lehet megoldani a cserepeslemez használatával.

2017. november 10.

Neked való a lézeres szemműtét?A lézeres szemműtét segítségével többfajta látáshiba is korrigálható, elhagyhatók utána a szemüvegek, kontaktlencsék. Ha nem tudod, hogy számodra segítséget jelenthet-e a lézeres szemműtét, akkor cikkünkből megtudhatod.

2017. november 07.

Karikagyűrű vásárlás: a karátAmikor karikagyűrűt szeretnénk vásárolni, sok mindenre figyelni kell, hogy biztosak legyünk benne, nem vágnak át minket a boltban. Az egyik ilyen ellenőrzési lehetőség a karát.

2017. november 06.

A Gyöngyösi Állami Erdei Vasút (közismertebb nevén Mátravasút) a Mátra hegység déli oldalában közlekedő erdei vasút.

Az első keskeny nyomközű vasutat a környékben 1906-ban az Egri Érseki Uradalom építette, mely 600mm nyomtávolságú lóvontatású pálya volt. Ezt a lóvontatást váltotta fel 1916-ban a gőzmozdony. A ma is működő pályát 1923-ban adták át, a személyszállítás 1926-ban kezdte meg működését.

A gyöngyösi Mátravasút

2017. október 18.

Egy repülőút anélkül is stresszes, hogy azon kellene aggódnunk, hogy jutunk el a repülőtérre. Ha a tömegközlekedést választjuk, akkor az sok esetben idegeskedéssel, problémákkal jár. Erre megoldás a reptéri transzfer. Cikkünkben néhány tippet mutatunk be, amivel meg tudjuk könnyíteni a reptérre történő utazást.

Reptéri transzfer használata

2017. október 16.

Ha a honlapkészítés foglalkoztat, de nem tudod, hogy állj neki, mire kell figyelni, akkor jó helyen jársz. Néhány alapszabályt mutatunk be, melyeket követve könnyebben lehet kiváló weboldalt készíteni. Természetesen nem csak ezeknek a tanácsoknak a betartása szükséges egy sikeres, jól működő honlaphoz, azonban az alapok lefektetéséhez megfelelnek.

2017. október 12.

Ha kezdődik az iskola, akkor az első dolog, hogy megvásároljuk az iskolaszereket, amire a gyerekeknek szüksége lesz. Akár iskolaszer webshop, akár iskolaszer bolt segítségével vásárolunk, biztosak lehetünk benne, hogy terv nélkül többet kell majd költenünk, mint amennyit szánunk rá.

2017. október 05.

Profi fényképelőhívás előnyei A professzionális fényképelőhívás számos előnnyel jár az egyszerű előhívatással szemben. A direkt erre szakosodott cégek olyan nyomtatókkal és szolgáltatásokkal állnak rendelkezésünkre, amiket a kisebb cégek nem tudnak biztosítani.

2017. október 03.

Albérletet keresel Londonban, de nem tudod, mire figyelj? (pl. szállás London szálláskeresés használatával.) Akkor jó helyen jársz, cikkünkben bemutatunk néhány olyan dolgot, amit érdemes figyelembe venni, hogy a legjobb szállást találd meg magadnak.

Szálláskeresés Londonban

2017. szeptember 27.

Ha eldöntöttük, hogy használtruha vásárlásba fogunk, akkor az első vételek nehézségek okozhatnak, ha nem tudjuk, mire kell figyelni ilyenkor, hogy megfelelő ruhákat kapjunk a pénzünkért. Bejegyzésünkben ehhez fogunk segítséget nyújtani.

Tippek használtruha vásárláshoz

2017. szeptember 25.

Gyöngyös történeteGyöngyös városa Heves megyében található, a Gyöngyösi járás székhelye.

A Gyöngyös név eredetének nincs egy elfogadott magyarázata: Istvánffy szerint Gemmeum oppidum vagy Gemmeopolis-ból ered, melyet az e vidéken nagy bőségben termő tölgyfák apró terméseitől Gyöngy-gemma-nak neveztek. Mások szerint pedig a város nevét a Mátravidéket megszálló kún-palóc törzs valamelyik nőtagjától kaphatta, akit Gyöngyös néven neveztek.

2017. szeptember 21.

Gyerekek szeretnek a szabadban játszani. Erre tökéletesek lehetnek a kerti játékok. Nem kell hozzá messze menniük, mindig szem előtt lehetnek, de mégis jól érezhetik magukat a szabadban. Néhány tippet mutatunk be, amivel a kerti játszótér biztonságosabbá tehető.

Kerti játékok biztonságossá tétele

2017. szeptember 14.

A közösségi média marketingre fordított erőforrások a webáruház készítés nagyon kis részét teszik csak ki, azonban ez a következő évekre várhatóan drasztikusan emelkedni fog, mivel egyre többen ismerik fel a közösségi médiában rejlő lehetőségeket. Ezeket fogjuk bemutatni cikkünkben.

Webáruház és a közösségi média

2017. szeptember 13.

Ha divat webáruház indításán gondolkodsz, vagy a már működő webshopod akarod reklámozni, és tippeket szeretnél ehhez, akkor jó helyen jársz.

Marketing tippek divat webáruház számára